Hårt bröd fullkorn råg kli fibrer ca 15%
🥖
Bröd
74%
Kolhydrater
11%
Protein
9%
Fibrer
6%
Fett
kolhydrater
protein
fett
fibrer
syror
alkohol
Kolhydrater:
63,9 g
Protein:
9,5 g
Fibrer:
15,1 g
Fett:
2,5 g
Välj vikt:
Per 100 g
Per 200 g
Per 300 g
Per 400 g
Per 500 g
Energi:
349 kcal
Kolhydrater:
63,9 g
varav
socker
:
2,6 g
Protein:
9,5 g
Fibrer:
15,1 g
Fett:
2,5 g
varav
mättat fett
:
0,3 g
varav
enkelomättat fett
:
0,3 g
varav
fleromättat fett
:
1,1 g
Vitaminer
Folat
: 67,7 µg
22,57% av DRI
Vitamin B6
: 0,27 mg
19,29% av DRI
Tiamin
: 0,15 mg
13,64% av DRI
Riboflavin
: 0,15 mg
10,71% av DRI
Niacin
: 1,09 mg
6,81% av DRI
Vitamin E
: 0,74 mg
6,17% av DRI
Mineraler
Fosfor
: 330 mg
47,14% av DRI
Zink
: 2,88 mg
28,8% av DRI
Järn
: 3,32 mg
23,71% av DRI
Salt
: 1,4 g
23,33% av DRI
Kalium
: 455 mg
22,75% av DRI
Magnesium
: 75 mg
20% av DRI
Kalcium
: 35 mg
4,38% av DRI
Jod
: 5 µg
3,33% av DRI
Selen
: 1,37 µg
2,49% av DRI
Kolhydrater
Socker
: 2,6 g
2,89% av DRI
Fett
Mättat fett
: 0,3 g
1,5% av DRI
Mer bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 15,5% typ Husman
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer ca 18% typ Ryvita mörkt
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn vete m. vallmofrö fibrer 5,5%
🥖 Bröd
Hårt bröd fullkorn råg fibrer 14,5% typ Vika
🥖 Bröd
Källa: Livsmedelsverket